Lid worden

Je kan al lid worden van Groene Kring voor de prijs van 22 Euro. Voor deze som kan je (meestal kosteloos) deelnemen aan alle activiteiten van Groene Kring in je gewest, je provincie, nationaal en internationaal. Je bent ook verzekerd voor lichamelijke ongevallen en burgerlijke aansprakelijkheid gedurende die activiteiten. Elke maand ontvang je gratis het magazine ‘Stiel’ met allerlei interessante interviews, de laatste stand van zaken in belangrijke dossiers en ook de foto’s van jullie laatste activiteiten.
Door lid te worden kan je deelnemen aan leuke activiteiten en kom je in contact met andere jonge land- en tuinbouwers en mensen met een hart voor de sector. Zo kun je ook eens horen en voelen hoe het bij een ander is. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!
Groene Kring zorgt ook voor allerlei opleidingsmogelijkheden. Als je wil bijleren over dingen die je op je bedrijf of in de rand daarvan kan gebruiken, dan ben je bij Groene Kring aan het juiste adres.

Zomerlid (Z-leden), begin je Groene Kringcarriëre halfweg het werkjaar.

Het is jaarlijks vanaf 15 maart mogelijk om leden in te schrijven als zomerlid. Het werkjaar is dan halfweg en dus betaal je voor dit z-lidmaatschap ook slechts de halve prijs (11 euro). Dit is handig voor leden die via bijvoorbeeld een starterscursus of op evenementen Groene Kring leren kennen en tijdens het jaar willen inschrijven. LET OP! wacht nooit met het inschrijven van leden! Want niet ingeschreven is niet verzekerd! Het z-lidmaatschap eindigt net als de andere lidmaatschappen op 31 augustus.

Voordelen lidmaatschap bij Groene Kring

Als A-lid kan je voor amper 2 euro per maand en als B-lid voor nog geen euro per maand genieten van deze voordelen:

  • je bent verzekerd wanneer je deelneemt aan een activiteit van Groene Kring
  • je ontvangt maandelijks het Groene Kringmagazine ‘Stiel’
  • je ontvangt alle nieuwtjes van de sector via mail, nieuwsbrief of Stiel
  • je ontvangt een korting bij aankoop van Groene Kringmateriaal in de winkel
  • je krijgt een gevarieerd aanbod aan studievergaderingen en activiteiten waar je naartoe kan gaan
  • last but not least: je komt in contact met jonge land- en tuinbouwers om ideeën en ervaringen uit te wisselen

GDPR? Wa’s da?

Vanaf vrijdag 25 mei 2018 gaat de nieuwe wetgeving omtrent bescherming van persoonsgegevens van start (GDPR). 

Indien vragen mail naar privacy@groenekring.be.